tisdag 30 september 2014

- @fightforeds

Nu händer det grejer i Zebras are everywhere - Fight for EDS, vi ökar i gillare på facebook för varje dag snart uppe i 800st, vi ökar i följare på instagram halvvägs till 300st nu och vår hemsida börjar ta form mer och mer och vi försöker rulla igång bloggen på hemsidan. Snart kommer även WEBBSHOPEN slå upp portarna, där kommer ni till o börja med kunna köpa Zebraribbons i två storlekar och 3 olika typer av armband, makramé-armband som vi fått skänkta till oss av Lisa Gustavsson, Kumihimo-armband som Sofia gör och FUCK EDS/FIGHT FOR EDS armband som Jonna och Mikaela gör. Vårt utbud kommer att öka allt eftersom så ni får hålla utkik. ;)


På bilden ser ni Mikaelas fina dotter Sarah bära Sofias Kumihimo armband i strl XS med en Zebra-berlock, detta kommer att finnas och köpa på vår hemsida!

Denna fina tavla i A3 format har Lilla Stellas Design skänkt till oss och den auktioneras just nu ut på vår instagramsida så glöm inte att följa oss där, bara o kika in o börja buda! Visst är den underbar? :)


Vill också nämna fina Sandra D Friberg som skänkts oss berlockerna på bilden och framöver kommer att göra ett spännande projekt ihop med oss! Jätte tack :)1 kommentar:

Emma sa...

Gud vad sött med armbandet på bebisen :) Det kanske hade varit något till Novalie.