onsdag 20 augusti 2014

- FORSKARDAGEN 2014, EDS, REUMATIKERFÖRENINGEN


Forskardagen den 11/10 klockan 14:00, plats Galejan

Den 11 oktober är den äntligen dags för Reumatikerföreningens årliga Forskardag och Lidköping slår på stort som alltid med föreläsning, buffé, underhållning, fika och lotteri!
Vill du veta något om vad forskningen säger om vad det betyder att leva med kronisk smärta? Många känner säkert igen problemet, och det kan grunda sig i olika orsaker. Britta Berglund, leg. sjuksköterska, med dr och grundare och f.d. ordförande i EDS Riksförbund, tar i sin föreläsning upp olika perspektiv på smärta och livskvalitet. Just nu arbetar hon med ett projekt om vilka faktorer som är viktiga i primärvården för personer med kroniska sjukdomar, och där är Reumatikerförbundet med i projektgruppen. Hon kommer också att beröra sin senaste studie om Ehlers-Danlos syndrom (EDS), en diagnosgrupp som har kronisk smärta men ingen självklar tillhörighet i vården.
Karin Kihlbom kommer att underhålla med sång, vi kommer äta buffé från Galejan samt kaffe och kaka. Föreningens lotteri kommer att finnas på plats med fina priser! Så ta gärna med lite småpengar för att handla lotter och stödja vår förening.
Priset 150kr för medlem i Lidköpings Reumatikerförening och för icke medlem 200kr. Betalning sker på plats. Allt ingår i priset och först till kvarn gäller!
Ev. allergier meddelas vid anmälan.

Anmälan till
Fanny på 070 – 51 07 529 eller isaksson_fanny@live.se
eller Sven-Olof  på 0511-37 11 12 eller 070 – 39 96 465
Sista anmälningsdag 3/10

Inga kommentarer: