onsdag 24 juli 2013

- det som är bra

Hade en superfin helg med Erik, Emil och Eve och på lördagen även övriga familjen Kristoffersson. Helgen tillbringades på sjön med sol, bad, slapp och för mig handlar det mycket om att lära mig att göra ingenting och där finns ingenting att göra, inte ett enda måste eller borde. Enda minuset för helgen var väll solbrännan som varit röd fram till idag, men what the hell! Det övergick i brunt tillslut och nu är jag bara blek och inte likblek som jag är året om i vanliga fall.

Gårdagen startade efter 3 timmars sömn klockan 03.00 då det blev snabbfrukost och på med kläder för att sedan hämta upp Jennie i Öttum för att rullade vidare mot Ullared över GBG, på vägen han vi med frukost (frenchhotdog med vitlöksdressing och kaffelatte) Kunde inte smakat bättre! Väl framme i Ullared vad gör vi då jo stötar på ett kamerateam o funderar över hela intervjun på vad sjutton dom jobbar för och varför dom intervjuar oss? Efter intervjun funderar vi länge över hur mycket vi skämde ut oss och sen kommer dom igen utanför Ullared precis och jo vad står det på ryggen Ullared, Kanal 5. Ååhhhh! Fuck no, men så är det, hoppas på det bästa och att vi var för tråkiga för att vara värda att visa i tv. Vi som inte ville stå först i kö, gå in först, vi skulle ju känna oss gamla då Jennie? Ingen budget hade vi heller och endast gardiner skulle köpas. Självklart var vi ju också från Lisch ;)Efter Ullareds shopping fram till lunch och även kik i affärerna runt omkring och en snabblunch utanför så drog vi vidare mot Holsjunga! Där möttes vi av både pigga och trötta campare Sanna, David, Emma, Marie och Stefan, fikade och doppade fötterna i en ljummen sjö men glitter på botten och pratade om allt innan det var dags att gasa vidare mot Borås för att inhandla de sista som Ullared inte hade.

Väl hemma runt 6 tiden hade vi hunnit prata om allt mellan himmel och jord, lära känna varan (hade ju bara sets 2 gånger innan), bränt en del pengar, gjort flera bra köp, köpt mer till andra än oss själva, ätit 5 gånger men ingen vettig/riktig mat och haft en otroligt bra dag!

Idag sov jag till lunch efter en jobbig natt med mycket tankar och en ännu hårdare kväll med ett rejält uppvaknade från en fruktansvärt bra människa, som jag är glad ser mig för den jag är! Annars idag har Ullaredspåsarna packats upp, Ikea möbler sats ihop, pappa har varit förbi och gett mig ett handtag med uppskruvning av hatthylla och lite annat, jag har stekt pannkakor till Erik (som jobbar än), ätit rabarberpaj, och slipat och grundat ett vitrinskåp vilket för mig är riktig avkoppling.

Hoppas ni har en fin sommar och ta hand om er, för det ska jag försöka göra med mig!

Inga kommentarer: