onsdag 29 maj 2013

- time to go to bed

Hade en lång dag i Göteborg på Merchendise träff för region väst igår lämnade Hasslösa vid 06 och kom hem igen vid 19. Åkte tåg ihop med Malin från Skövde, mycket trevligt om vi sluppit stenålderståget på vägen hem, herrejösses! ;) var en givande träff där det blev mycket bra prat och välbehövlig info och nya regler för över 1, 70 linjen, planogram, säljlösningar, planering, kampanj osv.

Idag har det vart jobb 9-19 sen en sväng till öna där Erik o Emil grävde i Emils familjs stuga sen har jag inte hunnit o orkat göra mycket mer. Var välbehövligt att komma ut och bara få lite frisk luft och bara vara. Inte kunna göra något utan bara se på och inte tänka på annat. Jag lovar det är rogivande och avkopplande att se min Erik gräva,  kolla hur jordhögen växer, kabelgraven blir djupare och längre och känna knakandet i backen.

Har ikväll jagat lite dammråttor och duschat, har grymt ont i hela kroppen så kan inte hålla fokus efter en lång dag. Käken krånglar, likaså nacke o axlar, stortå-lederna och höfterna. Har haft kramp i benen hela eftermiddagen,  förbannade kropp! Nu blir det snart sängen och min älskade stöttepelare i livet är på g hem nu med. Vad skulle man göra utan varandra, han tillåter mig att ha ont o gnälla o ligga i soffan, han pushar mig att jobba och träna,  han finns alltid där när jag behöver någon och hjälper mig så mycket han kan och förstår. Älskar dig Erik!

Go'natt på er mina vänner! Och glöm inte hur bra livet faktiskt är även om det är ett litet helvete ;)

Inga kommentarer: