måndag 8 april 2013

- viruzzz

Hej skulle inte rört på mig i veckan, halsont o snuva gjorde sig påminda o vaknade utan röst i lördags. Har i alla fall pratat med vårdcentralen o ska in på onsdag morgon för att dom tror jag kanske har ett virus,  nehe ofan!? Något har jag ju lyckats dra på mig eftersom jag vart dålig i en halv evighet... inte tränat på 4 veckor o min viktnedgång blir bara långsammare,  måste komma igång igen ju!!! Hade ju tänkt va nere på 60kg i April o den tanken håller jag fast vid.  63, 4kg i lördags förövrigt o 88cm i midjan (y).

Kommer bli ett par riktigt hektiska veckor på jobbet nu med innan jag går på det riktiga heltidsschemat eftersom jag har hoppat in o tagit en hel del extra blir d någon 7 dagars vecka o sådär.

Ser sååå fram emot ljummen vår luft när man ska iväg till jobbet o sköna sommarkvällar när man kommer hem, vill ha det nu.. Bilen fick sej en dusch o sommardäck i helgen men tvätten va förgäves då jag o Erik igår kväll på väg hem möter en timmerbil som skjutit en hydraulslang så det bara spruta ut olja så nu är pärlan helt nerkladdad, tvätta idag igen? :(

 Nu laddar jag upp för en vecka med jobb mån-tors +helg! Ha d fint!


Inga kommentarer: