tisdag 15 januari 2013

- Something sweet and something strong

Som ni vet så skulle ju jag och Tessan ha gått och gymmat idag men hon är fortfarande sjuk och eftersom jag varit o städat hela dagen (gör mitt sista pass där på fredag) plus att jag måste skjuta serien och skicka in det så tänkte jag att jag kan vänta på henne så går vi tillsammans nästa vecka. Jag vet man ska inte skjuta på saker men hatar att prova nya saker där jag känner mig lite osäker ensam, hellre va nybörjare tillsammans än ensam. Även om jag annars är jävligt självständig o alltid sätter egna mål o tävlar mot mig själv så gillar jag ofta att ha ett stöttande sällskap.
Idag har jag vart på AF o lämnat in lite papper, vart på städet, handlat, lagat mat, diskat o städat undan lite grejer o nu väntar jag på Erik som är på väg hem så ska vi åka till skyttet.
Har i alla fall gjort bollövningar, hantelövningar, stabiliseringsövingar och kört lite utfall o stått min min balancecushion en stund nu så jag får lite träning. Hatar att mina muskler börjar krampa så lätt bara måste göra avslapningsövnibgar men det är svårt med min kropp då jag inte får stretcha något alls egentligen :S

Nu ska vi åka, ha d gött! Kösshej

Inga kommentarer: