lördag 12 januari 2013

- så skönt!

Jag hatar när det rör till sig, saker krockar, tider inte klaffar, grejer blir uppskjutna , ja ni vet ;) drar ett exempel från nu i korta drag. Ska tävla fredag den 1 mars o då var frågan byta bort fredagspasset så jag kunde skjuta i tid o sen åka hem o jobba lördag eller byta bort lördagen? Det fick bli skjuta sent o byta bort lördagen till den 23e istället vilket resulterade i att jag blev bjuden på en typ utbildning den 23e som jag tänkte att jag får tacka  nej till. MEN igår på lunchen hörde Lisa av sig o ville byta bort ett pass idag, men tänkte att d går ju inte då vi ska iväg ikväll men visade sig att d va samma tid som mitt den 23e så då slutar man redan 15 o då hinner ju jag ikväll o hon tog mitt pass den 23e igen så nu kan jag gå på utbildningen med ;) ibland ordnar d sek fiiint! Hehe sällan jag byter bort pass på jobbet, låter allt som oftast jobbet gå i första hand då jag tycker folk som inte gör det oftast bara rör till d för andra. Visst kan man byta bort dagar om man ska iväg på något som en tävling, utbildning osv men jag tackar nästan alltid nej om jag vet att jag jobbar,  finns ju folk som byter bort tider för att gå o klippa sig. Min åsikt är att planera i första hand saker efter ditt arbetsschema sen kan man få göra undantag ofc :) hur gör ni själva, vart tkr ni gränsen går?

Ska bli toppen när jag slutar på städet i vår, kommer få en ledig helg då o då och mycket lättare att umgås med vänner, träna o greja med fiaten :D samtidigt som jag inte förlorar någon nämnvärd inkomst.

Kom på nu idag att tiden går fort, åren har bara försvunnit iväg och nästa lördag är det 5 år sedan jag o Erik förlovade oss!!! Överväger starkt att hitta på något mysigt på lördag kväll, gå ut o äta bara vi två, inte allt för ofta det händer annars liksom. :)

Ne nu ska jag slänga på mig kläder, dags för jobb! Pussar

Inga kommentarer: