måndag 10 maj 2010

- Gill

I fredags tog vi det lugnt och satt hemma hos Eveline och Emil och tjötade skit, Erik och Emil fixade även klart skyltar, lampor och bilar inför lördagens båtflytt! Lördagen började hav 4 på morgonen och vid 8 var Gill påkopplad på traktorn och färden från Kvänum till Gillstad började! Vid Haralds i Jung tog vi en mycket blåsig frukost innan vi rullade vidare och vid lunch var vi äntligen framme, resan gick bättre och fortare än förväntat och romradiorna underlättade mycket. Ekipaget vår långt för först låg Emil och Dennis i en bil med varningsskylt för bredlast och juiceblandare och efter kom Erik i taktorn med båten och sen kom jag och Eve i Audin med en juiceblandare, vad vi gjorde var att vi stoppade trafik från dumma omkörningar och signalerade till dem när de kunde köra om...Gill är ingen liten båt, 14meter lång! Den kommer bli superfin när Emil och Eve har renoverat den =) Ägaren som har haft båten nu har haft den stående på land i 15år men nu ska den slipas ner, tätas, renoveras och förhoppningsvis är den väll i sjön om 2 år :) Innan den hamnade i Kvänum var de Emils pappa som hade den så nu är den tillbaks i familjen ;) Lycka till med renoveringen!


940n "stylad" med juiceblandare och Varning Bred Last skylt!


& det behövdes för som ni ser så var båten lika bred som vägen ;)


Nu står båten i Gillstad på en liten gård som Emil och Eve ska flytta till i höst efter att den har renoverats! :) När gaveln har öppnats upp ska båten in i ladugården.


Saga var också med & flyttade båt ^^


Det sista vi gjorde var att täcka båten och precis när vi höll på med det började det regna, vilken jävla timing vi hade! :D hehe

Det var allt om Lördagens resa :) Bye!

Inga kommentarer: