onsdag 2 december 2009

- update

Hejhopp, tänkte bara göra en liten snabb update på vad som händer i mitt liv just nu :) jag kan lugnt säga att det är fullt upp! ;) hehe Idag började vi lite senare för att gå på MOPs julkonsert på Djäkne och den var bra, inte lika bra som förra året men dom rockiga låtarna var toppen (Y) Sen var det fotolektion, redovisade våra foton i kameratekniks-inlämningen och bestämde att den torsdag den 17onde ska vi ut och nattfota och stället blir mitt älskade Lidköping :) Fast jag vet inte om man kan kalla det nattfoto vi ska samlas redan klockan 5 men det mörknar ju tidigt så här års, ska bli skitkul verkligen och jag tar självklart med mig min egen kamera och stativ.

I eftermiddag när Erik har slutat ska vi till Lidköping och köpa dop-present, kläder (om vi hinner), lämna tvätt hemma hos han och lite annat sånt. Imorgon blir det skola, sen massage och till sist skytte föreningstävlingen började i tisdags så jag behöver ner och skjuta den, den håller på nästa vecka med och sen den 15 har vi avslutning 18.30, gud vad fort tiden går nu!

Vad ska jag göra mer då???
- plugga, plugga i massor
- leta julklappar
- Alice dop på söndag!
- Kanske följa med älskling en stund på lördag och hjälpa till att köra möbler, hans kusiners mamma och yngsta kusinen Robin ska flytta till en lägenhet i stan.
- Fota mina kusiner, antingen inomhus eller ute vid Läckö!

Vad ska ni göra i helgen?

Jag skulle vilja ut och fota med om det är så där fin frost ute, gud vad fint det är när solen lyser i den ^^ men det blir nog en hel del annat fotande i helgen med, fotar ju antagligen rätt mycket på dopet och sedan mina kusiner också! hehe Pusshej'

Inga kommentarer: