söndag 6 december 2009

- söööndag!

Har precis duschat och ätit frukost ska snart göra mig i ordning och putta upp älskling så han med tar en dusch för sen ska vi på barndop! (bilder kanske kommer) Efter dopet ska vi åka till skytte och skjuta en serie och sen ska vi la åka till Skara, måste bara handla lite på vägen hem.... Ikväll blir det nog svenskaplugg ''/ har fan inte hunnit plugga ngt i helgen för igår var det ju till och flytta Robin och Susanne från 9 på morgonen till typ 4 och efter det köpte vi med oss mat, åkte till Kållandsö åt, fotade kusinerna, malde köttfärs och sen tog vi en snabb sväng till stan och träffa Hoffe, Djup & Emelie innan vi åkte till Skara för att sova.

BWT vad var det in adventskalender igår?Jo ett Merry Cranberry Body Butter och idag var det en Almond Oil Daily Hand and Nail Cream, Nagelfilar och ett Nail Polishing Block :) Toppen bra (Y)

Men nu ska jag kasta in fotona i kameran lite fort i datorn så den är tom till dopet och sen sminka mig, ha de gött & hoppas ni inte är lika stressade som jag är ''/ <3

Inga kommentarer: