lördag 26 december 2009

- jul update!

Julafton: Började med att vi sov hos Erik på natten och runt 1-2 någon gång fick han åka för att röja snö i Skara, jag stannade kvar och sov och sen kom han hem och la sig vid 8 på morgonen och då gick jag upp för Eriks mamma har namnsdag och födelsedag på julafton så hon hade kalas vid 10, när kalajset var slut åkte vi hem till öna för julmiddag med Mormor, Morfar & Morbror Olof och senare kom även Moster med familj då blev det julklappar och efter det bar det av hem till Erik igen för julklappsöppning med hans familj och denna natten tillbringades också hos Erik.


Julen Hemma På Kållandsö!

Kusin Selma & Morbror Olof Selma


Mamma, Selma, Lisa & Hugo
(morfar ligger och sover i bakgrunden)


Kusin Hugo! Morbror & Selma som tomtenissar!Morbror & Hugo! Morfar & Hugo!


Pappa Andreas & Selmis öppnar paket :)


Selma delar ut julklapparna, att hon öppnade så mycket
hon han påvägen till varje person gjorde ju inget :P hihiDen nyaste familjemedlemmen Hugo!

Julen Hemma Hos Erik!
Tomten & Dennis Dennis med julklapp & Zebra!Julklappsutdelning :)


Erik öppnar paketen :)


Dennis :)

Juldagen: Startade med julmiddag hos Eriks farmor och sen fick han åka och jobba så då hämtade pappa hem mig för på kvällen firade vi jul med pappas släkt, mina kusiner Johansson! Mycket trevlig kväll och det var gott med ost o kex och fruktsallad som omväxling till all fet julmat. ;)


Det fick bli ett kollage för bloggen ville inte vara med på alla bilder ;)

Annandagen:
Älskling var kvar i Skara sedan dagen innan och röjer snö så det ryker, jag tog sovmorgon hemma på öna för att vakna av att köket är fullt med glöggdrickande gubbar som ska ut på annandagsjakt, orkade dock inte ta på mig och gå ner men sen när dom hade gett sig iväg klev jag upp och gick ner och åt skinksmörgås och drack upp den resterande glöggen för att sedan göra mig i ordning för att åka till Nasenborg på julmiddag, mormor hade gjort Lakesoppa och mos, mums! Efter middagen åkte jag och pappa och handlade och sen körde han hem mig till Skara, ska vara här inatt och imorgon kväll blir det Salebyfallet i Trässbergsbygdegård, hoppas det går bra! För er som inte vet så är detta en årlig skyttetävling där vi skjuter på fallingtarget/fallmål och äter smörgåstårta, man kommer på olika platser i varje lag och sen i slutet av kvällen så är det final med den bäste från varje skjutlag! Lika kul varje gång :)

Tänkte berätta lite vad jag fått i julklapp med men det får bli senare ikväll eller imorgon.
See you! =)

Inga kommentarer: