onsdag 4 september 2013

- där fick jag för det..

Kände ju mitt helt okej igår o hade en grymt skön eftermiddag med Elin, prat och skratt med både allvar och humor. Det är komiskt att Vi är så olika så vi blir lika. Vi satt o pratade och sökte efter fonder i 4 timmar och tiden gick så fort lilla söta Bella var ju självklart med också, fy vad jag saknar att ha hund!

På kvällen tog jag och Erik en sväng hem till hans föräldrar hämtade en grej och prata lite. Glömde väl av tiden då jag sovit bra och inte gjort något superansträngande under dagen så kom hem och i säng vid halv 11 och somnade inte förrän efter 1 men efter 3,5 timmas sömn må jag ändå säga att jag känner mig ganska fräsch. Nu ska jag snart ge mig iväg till jobbet och packa upp varor för fulla muggar. På rasten ska jag köpa mig lite ramar som jag ska sätta in lite foton och egengjorda små "konstverk" i. Tänker också att jag ska tillverka mig en egen anslagstavla framöver men det kommer att kräva korktavla, griffelfärg, en snygg ram och lite annat smått o gott.

Känner att det har blivit ett lite mer jämnt flow här på bloggen, min skrivlust har kommit tillbaks, det är trevligt. Ha en fin dag allihop!

Inga kommentarer: