torsdag 8 augusti 2013

- startsträcka

I helgen som var mina sista semester dagar så fick det bli att sälja grejer på loppis på kördagen och kvällen avslutades på Marina för o se Bill o Slambam spela. Söndagen blev sovmorgon  och på em gjordes 740n i ordning för stubbrace och på kvällen körde vi hem grejer från Eriks föräldrar som är hans.

Känns skönt o va tillbaka på jobbet igen men det tar ett tag innan man kommer in i gängorna igen ;) byggde om på några hyllor igår och idag ska en högvägg på hemavdelningen få sig en omgång! Älskar att bygga och allt runt omkring som att jämföra försäljning, lyfta fram säljstyrning,  planera, testa nya tekniker och idéer och följa upp. Tänk vad mycket en liten förändring kan göra? Snart dags att planera för höstkampanj, mysigt! Har gärna sommar ett tag till dock ;) Meeeen det kom ju leverans på snöslungor till jobbet igår så det är väl dags, haha.

Om vädret håller upp när jag slutar blir det fram o kika på Hjulafton en sväng tror jag :) ska dock hem o söva i tid för vi var på kalas igår o kom hem runt halv 11 o det känns att det blivit för lite sömn det senaste dagarna. ha det fint!

Inga kommentarer: