lördag 31 augusti 2013

- från :) till jävligt besviken

(Skrevs igår men plattan krånglade tydligen lite då)

Är jag nu! Så mycket känslor som funnits inom mig de senaste dagarna glädje över andras lycka, positiva dagar på jobbet även om jag må verka stressad så behöver jag jobbet som en av just nu väldigt få "stabila" punkter i livet. Självklart är ju min älskade Erik en enorm stötte pelare och energikälla även om han inte är den mest lyssnande personen i skördetid så är det tack vare honom jag finns här idag!

Träffade en mycket saknad vän som jag sedan högstadiet haft en mycket speciell relation med, fina Bine! Försökte "catcha up" på varandras liv och diskuterade tunga och för oss viktiga ämnen som vi brukar. Första vännen som gav mig en kram och jag vet att oavsett var och när vi ses så går jag inte därifrån utan en kram. Så glad att livet gått framåt, du är grym!

Drog vidare för att luncha med Elin på Henrys och förbereda oss för kvällens möte, hade en mysig pratstund med en stor dos skratt turligt nog för om något kan ta musten ur en så hände det ikväll.

Viktiga ord för dagen: självdistans,  missuppfattning, värme, kärlek, känslor.


Glöm aldrig att det finns ingen som heter någon! Alla har hört talas om hen men ingen vet vem det är.

Det är alltid någon som behöver en kram idag har jag både fått och gett! Om någon stöttar stötta då alltid tillbaks. Dom som finns för dig i ur och skur ska du också finnas för, om något är äkta så syns det. Om något inte är ärligt så känns det, lögner skär djupare än den vassaste kniven.

Godnatt!

Inga kommentarer: