onsdag 21 augusti 2013

- energi, rutiner, höst

Börjar verkligen komma in i rullerna på jobbet nu. Höstplaneringen är snart klar och alla är tillbaks från sina semestrar. Ser så fram emot hösten, delvis för att sommaren har inneburit en hel del stress både innan semestern och under semestern, kanske mycket inre stress som har lite med min värk och kropp att göra och även från annat runt omkring mig.

I höst ska jag satsa på att skapa rutiner! Rutiner gör mig lugn, jag trivs med att veta vad jag har att göra och det är lättare för mig att orka med och hålla värken i schack då. Jag ska träna och gå på vattengympa, skyttet drar igång, mitt schema är så likt det kan bli varannan vecka.

Play hard, live fast, die young. Jag ska göra vad jag vill göra, jag ska våga satsa, våga prova! Bekväm o feg är jag för ung för att va ;-) jag ska inte heller låta all negativ energi runt omkring mig få dra ner mig som jag låtit den göra, negativitet smittar så lätt så fyfaaan. Jag vill ha en positiv höst annars orkar man inte med vintern.

Om jag håller mig till rutiner och stannar i ett positivt mode orkar jag också med lite av det roliga och spontana, det viktiga. Träffa familj och vänner, hitta på saker och ha.det bra.

Blir ni påverkade av negativ energi från människor runt er? Behöver ni rutiner i vardagen? Jag kanske pga värken är mer lättpåverkad än andra av dessa faktorer? Då får det va så ;) men det är intressant att höra vad ni känner/tycker!

Puss!

Inga kommentarer: