måndag 12 augusti 2013

- autumn

Ja idag kändes det lite höst, fick bli långbyxor till jobbet, har planerat höstkampanj på jobbet hela dagen, det blåser o några löv börjar falla och ikväll träffade jag Elin o vi var iväg på styrelsemöte i Reumatikerföreningen där höstutskicket diskuterades och massa annat viktigt med så klart. En höstig dag helt enkelt men lite sommar finns nog kvar om man bara vill. ;)

Jag däremot trivs bra med höst, ingen tokvärme som lurar min kropp, ingen semester med dumma rutiner och känslor, bara vardag, jobb, skytteuppstart, skörd/höstbruk sommarens oro har lagt sig och allt får bli som vanligt igen! Min energi kommer ofta under hösten och tur är väll det då den behövs för min kropp är inte alls kompis med vintern... Säger en som ligger nerbäddad med filt o duntäcke med isbitar till fötter den 12 augusti.

Dagen har varit bra trots värk som mal i höfter, fötter o händer och kramp i magen/blåsan vilket är mycket obehagligt kanske dags att kolla upp men vad ska dom göra, ännu ett mysterium gissar jag? Gonatt

Inga kommentarer: