söndag 7 juli 2013

- sommar!

I fredags var jag ledig så mamma här hela dagen och vi sydda gardiner o fixa och på kvällen kom det upp tavlor o krokar med hjälp av pappa o Erik. Avslutade kvällen med lite mat från stan med familjen! Igår var det jobb och sen kom Eve o Emil hit och grillade,  mums! Grållen fixades inför idag och vi avslutade kvällen med jordgubbar.

Idag är det söndag och tyvärr jobbar jag annars hade jag befunnit mig i skara o kollat på traktorracet som Erik ska köra, i år igen!! Även Emil ska va med för första gången så hade vart kul o se men jobbar man så jobbar man. Är sista helgen inför semestern med så. Sen jobbar jag måndag +onsdag-fredag sen är det 3 veckor semester som gäller. Slöa, sola, fixa trädgård,  ikea, ullared?, Kållandsö, bad, sjön, båt, träffa Sofie ja det är mycket att längta till! :D och även traktorracet i Södra Lundby så klart där Erik också är med och kör ;)

Just nu går tankarna runt att införskaffa något sånt här!


Vill att den ska vara lite av en arbetsmaskin, gå fint på vägen så man kan använda den lite som en motorcykel när det är fint väder och ha som reserv om det behöver fixas med bilen eller så. Vi får se vad som händer. Vore ju grymt med typ en Polaris men dom pengarna lägger jag inte! Har hört mycket gott om märket Aeon nu så vi får som sagt se vad som händer.

Inga kommentarer: