onsdag 1 maj 2013

-1 maj

Dagen igår var effektiv med städ, tvätt, målning av bokhylla, handla och på kvällen blev det premiärgrillat i Gösslunda och avslutade med lite chokladmoussetårta för att fira att jag fått heltiden o merch o allt! Så idag tar jag tag i livet o blir nyttig igen (y) har bara söndagsöppettider idag så slutar klockan 4 så då får det nog bli en eftermiddags promenad  o lite hemmafix! Ska snart ge mig av mot jobbet som Erik gjorde redan före 7 som vilken vanlig arbetsdag som helst.

Är det många som är lediga idag?  Någon som ska demonstrera?  Röda dagar innebär inte ledigt för oss här hemma i alla fall, handels o lantbruk styrs inte av röda dagar, fast egentligen vad tycker ni? Behöver alla affärer vara öppna på röda dagar? Hur stort är behovet?  Måste man kunna handla på julafton tex?

Sådana här röda dagar är inte viktiga för mig men ändå, visst är det skönt för d flesta att få en extra ledig dag i vårt stressiga samhälle. Tycker dock det är synd att vanliga prylaffärer behöver ha öppet julafton o nyårsafton,  är det verkligen nödvändigt?

 Nu ska jag sluta fundera, haha. Time to go to work!

Inga kommentarer: