onsdag 8 maj 2013

- 04:30

Tredje dagen i rad jag går upp vid halv 5 och även om jag är grymt trött efter 3 korta nätter då jag inte kommit i säng i tid så blir det ändå lättare o komma upp, jag börjar nog bli van ;) nu har jag duschat o fixat te mej ska ta på mej o käka sen bär det av mot jobbet. Ikväll blir det tjejkväll hos Sanna och imorgon sovmorgon o sen har morfar 70 års kalas (öppet hus) så det kommer finnas o göra på min enda lediga dag denna veckan.  Börjar flyta på fint på jobbet nu när dom nya börjar komma in i jobbet och jag börjar också få mer o mer ordning på alla merchprylar, papper, mail och arbetsuppgifter - ja allt vad det innebär! (Y)

Det blev årets första glass igår med älskling,  på Birgers så klart!  Där träffade vi också lite folk så blev en mysig pratstund innan det var dags att åka o byta bil och åka hem för kvällen! Ha en fin dag så hoppas vi att regnet håller sig borta :)


Foto från förra veckan eller något, måste färga i dipdyen! Får bli innan kalaset imorrn, den har ju snart vuxit ut, vad är det dags för då? Rosa eller lila dipdye eller någon typ av slingor? Kom med era åsikter och förslag, är gött sugen på vita (blonda) slingor igen men ne det sliter så och är för jobbigt att underhålla. Dipdye är ju bra på det viset att jag klarar av o färga i både utväxt och topparna hemma även om jag föredrar frisör, speciellt när man har världens bästa frisörsalong i stan, Annettes hår och nagelmakeri, dit får ni gå alla Lidköpingsbor! Plånboken gillar dock när jag underhåller frillen lite hemma men nu är det snart dags att boka tid, inte minst för att klippa mej ;)