lördag 13 april 2013

- tappat!

Denna veckan stannade vågen på 62,6kg -0, 8kg sen förra veckan och det trots min förkylning som nu har gett sig på hals o bihålor. Jag har inte kunnat träna sen jag hade feber och det är 5 veckor sen nu så har varit o tagit prover så får vi se om dom ser något annars är det bara o vänta ut och sen köra igång igen. Men jag vill igång nu! Jag orkar inga mer nätter med hosta, hostattacker i kassan på jobbet, dunkande huvud av bihålorna och orkeslöshet.

För alla er som drömmer om att gå ner i vikt men har gett upp, tror att det inte går, tror att ni inte kan. Hallå!? Jag tänkte lika dant men trots att jag inte tränat på riktigt på flera år och trots att jag små äter hela tiden och älskar fet mat och choklad så lyckas jag. Körde benhårt på Modifasts soppor till en början och nu har jag bytt ut vissa mål ibland till mindre mål av fil, gröt eller till och med vanlig mat. Det är bara och tänka sig för hur många kalorier man stoppar i sig. Enligt Modifast så äter man 800kcal om dagen och som igår till exempel åt jag lite fil till frukost (max 200kcal), en modifast shake till lunch och avslutade kvällen med en efterlängtad kycklingkebabsallad, mums! Och det funkar. För mig funkar modifast perfekt på jobbet, då slipper man tänka på matlådor och om det är brottom slipper man hinna laga mat. Desto tråkigare har det vart på helger och därför har jag efter några veckor börjat byta ut vissa helgmål till mat för att inte tröttna och för att orka hålla på längre.

Våga prova ni också & det går fortare om ni kommer igång och rör på er samtidigt! Lycka till,  jag köpte byxor i storlek 29 häromdagen, hade 32 när jag började gå ner i vikt, hell yeah!

Inga kommentarer: