torsdag 11 april 2013

- snurrar

Vaknar efter för lite sömn trots att jag slocknade i soffan 1, 5 timme igår. Att gå upp före 5 är inte kul men annars hinner jag inte vakna o göra mig klar när jag börjar 7. Har kört på hårt ett tag nu med många dagar o långa dagar. Jag älskar långa o effektiva arbetsdagar bara man har regelbunden ledighet så man hinner vila upp sig och det kommer jag få nu när jag går upp på heltid, kommer få ett rullande 2 veckors schema så det hoppas jag att jag kommer in i fort.

Att jobba som jag gjort med lång o korta dagar om vartannat upp emot 10-15 dagar i streck då o då och en massa extra inhopp sliter  på en speciellt när man är som jag o vill ha saker planerat för att må bra o komma till ro. Sen kan spontant vara underbart till en viss gräns men ständiga inhopp med korta varsel och om o avbokningar av privata saker är ju inte favoriten för någon! 

Idag jobbar jag till 2 så då ska jag åka hem o vila så min kropp o hals kan återhämta sig så jag får tillbaks min kraft. Något som är jobbigt som jag aldrig i hela mitt liv har haft problem med är lågt blodtryck eller vad det nu kan vara. Jag blir jätte snurrig superlätt o har blivit det senaste månaden.  Men igår på vårdcentralen låg mitt blodtryck perfekt som det alltid brukar göra. Så va sjutton kan det va då???

 Ska jag hoppa i kläderna och äta lite innan jag åker, hej!

Inga kommentarer: