fredag 5 april 2013

- effektiv dag

Började dagen med en långpromenad sen gjorde jag lite övningar med boll o hantlar hemma då jag fortfarande inte är bra i halsen o kan gå o ta ut mig på gymmet! Sen har jag skurat golven, dammat, ringt arbetsförmedlingen och duschat o nu ska jag fixa till mig o åka o hämta ut ett paket innan jobbet. Stänger ikväll o efter det blir det en sväng till Eriks föräldrar.

Helgen ska bestå av kurs, eventuellt en sväng till skaraborgsfinalen i Skövde, tvätta bil, byta dimljus, skärmblinkers och termostat, jobb och tacksägelsegudstjänst för Eriks mormor. Hoppas jag hinner med min lille lerhög te bil bara, den ser för jävlig ut just nu! :) helt prickig av salt så just nu har den smeknamnet leoparden.... höhö!

Måste få nya schemat snart med så jag kan boka in resten av mitt liv, måste klippa mig, måste färga håret, behöver nya byxor, vill tattuera mig och vill veta vilka dagar jag kommer kunna träna. Sen är det ju självklart skönt att facket kollar över vårat schema så det blir rätt enligt alla lagar o regler men nu vill jag inte vänta mer.


Ha en fin dag! :*

Inga kommentarer: