måndag 4 mars 2013

- morning light

Haft en riktigt rolig helg med shopping med bästa Sofie, skyttestafett, jobb, myskväll i soffan och igår avslutades dagen på Kållandsö med tvätt och goda älgfärshamburgare med familjen.

Vägde mig igår som varje söndag - ca 1kg till men denna veckan låg istället midjemåttet still men så länge det händer lite är jag nöjd. Kroppen mår ju bättre om man går ner långsamt och om man slår ut ett snitt hittills på dessa 6 veckor har jag gått ner 1kg i veckan, så det får va bra! 64,8kg stod vågen på igår och som mest i mitt liv har jag vägt runt 75 så -10kg från max vikt är ju inte fel :D i veckan blir det tyvärr bara 1 corepass sen får resten bli gymmet på egen hand då jag slutar så sent alla dagar så jag inte hinner i tid till passen :/

Går in i vecka 7 på pulver dieten och jag håller nog i minst ett par veckor till. Vill ju ha tappat en del till sommaren. Gjorde nya hål i mina skärp både för typ 2 och 4 veckor sen och idag kände jag att snart är det dags för ännu ett nytt hål. Sånt glädjer mig och att jag till exempel fick köpa nya träningsbyxorna i storlek 38. Underbart!

Nu ska jag plocka i ordning för att ge mig av mot jobbet, Erik åkte för en liten stund sen. Vad mycket lättare det är att komma upp o piggna till när det ljusnar tidigare ute (y) tumme upp för det!


Ha en fin dag! Puss på er

Inga kommentarer: