torsdag 7 mars 2013

- losing weight

Tänkte bara visa er en bild på vad jag har åstadkommit under 6 veckor. Har i snitt gått ner 1 kg i veckan och krympt en hel del i centimeter runt magen. Här är bilder från samma vecka som jag började med Modifasten och nedanför är bilder från idag, jag har en bra bit kvar med både diet och träning. Jag har sagt att jag ska ner under 60kg innan jag slutar med att äta huvudsakligen Modifast sedan kommer jag nog fortsätta med den fast kanske bara till 1-2 mål om dagen innan jag känner mig helt trygg och är nöjd med min viktnedgång.

En stor del av viktnedgången får jag tacka Modifasten för men jag har också börjar träna mer regelbundet, jag går på cirkelgym, core och jympa och har börjat gymma på Friskis istället för på sjukgymnastiken. Ska försöka börja varva träningen med simning igen också då jag brukar bli mycket mjukare och får mindre ont av det.

För 1 år sedan kunde jag inte jogga /springa nånting men igår körde jag 15 minuter på löpbandet och halva tiden var jogging/halva rask promenad.


Är ni också sugna på att gå ner i vikt/komma i form så vill jag bara säga att det är inte omöjligt, trots min värk och min EDS så har jag lyckats ta mig en liten bit på väg, jag vet att det kommer ta lång tid att träna upp muskler då jag inte klarar stora tyngder utan får köra så många repetitioner jag orkar på relativt lätta vikter för att inte överbelasta mina leder eller ta ut rörelser får långt.
Något som hjälper en att ta sig iväg är att boka sig på pass eller bestämma tider med en kompis, inte lika lätt att åka hem istället om man har lovat någon mer. Sen ibland kan det faktiskt vara grymt skönt o träna själv med bara man tar sig iväg och inte åker hem istället. Kämpa på!

Inga kommentarer: