måndag 11 februari 2013

- living life my way

Skrev ju häromdagen att jag inte känt någon större skillnad i veckan o inte trodde jag skulle gått ner något men igår var det ändå -1kg och -3cm. Det går sakta men säkert åt rätt håll och rent procentuellt går jag ner i samma takt som mamma dock tappar hon mer i kilo varje vecka men det verkar som att man tappar fortare ju större man är och ju längre man är ju mer kcal förbränner man och med min längd, vikt o ålder så förbränner jag knappt 1500 kcal om dagen (vid noll ansträngning räknas kcal förbränningen ut)  och modifasten går ju ut på att äta 800kcal om dagen så jag kan ju inte gå ner lika fort.

Vecka 3 på dieten får man börja äta ett mål vanlig mat om dagen och nu är jag på v4 åt lite sallad efter att jag tränat en dag förra veckan och åt lite nu på helgkvällarna men kommer fortsätta o försöka hålla mig till modifast-målen tills jag nått mitt mål just för att komma dit lite fortare. :) Eftersom jag är såpass kort och förbränner så lite om dagen kommer det att ta en jäkla tid annars.

Denna veckan blir d nog tyvärr inte så mycket träning då det är fullt upp med jobb och sportlovsskytte men blir iaf cirkelgym på tisdag o kanske gymma me Tessan någon dag. Kan nog va bra o låta kroppen vila lite med då jag är lite snorig o matt o har lite ont i halsen. Ha en grym vecka nu trots snön o kylan! ;)


Tycker den här texten säger mycket bra!!!

Inga kommentarer: