söndag 13 januari 2013

- strong is the new skinny

Ett motto eller vad man nu ska kalla det som jag hoppas kan få många att tänka om. Jag har aldrig velat ha en pinnsmal kropp då jag vet att jag inte är byggd så, jag har alltid suktat mer efter en vältränad med ändå kurvig kropp. Att vara för smal är långt från fint, likaså att vara för tränad. Tjejer som tränar bort sina kvinnliga former o drag tycker jag är hemskt. Det är synd att det försvinner om man tränar mkt o hårt för självklart ska dom som gillar träning o sport utöva det.

Det svenska lagom tycker jag är ett jäkligt bra ord när det gäller en kropp, lagom mycket muskler men inte för smal med lagom mycket former där har vi det finaste jag vet. Det är dit jag vill, till en hälsosam kropp!!! Ska verkligen göra vad jag kan för att bygga mer muskler o stabilitet för mina leder och samtidigt försöka ta mig ner ca 10kg i vikt.  Jag kommer inte bara bli mer nöjd med mig själv utan jag kommer få så mycket mer energi och förhoppningsvis mindre ont :)


Här har vi en tjej som är tränad o fortfarande ser hälsosam ut, så tunn kommer jag aldrig bli och vill inte det heller men här går den hälsosamma gränsen enligt mig. Hoppas det nya idealet STRONG IS THE NEW SKINNY kommer att sätta sig i allas huvud så vi kan få en hälsosammare värld med gladare människor :)

Inga kommentarer: