torsdag 10 januari 2013

- let's make it a better day

Snart dags o åka till jobbet för en heldag o direkt efter jobbet blir det städet några timmar. Ska bli gött när d inte krockar längre, hoppas den nya tjejen kan börja på städet snart så vi kan lära upp henne så jag kan trappa ner. Hoppas till tusen på mer tider på jobbet med :)

Tessan som jag ska börja träna med är sjuk nu men hoppas sååå att hon ä pigg på tisdag så vi kommer igång. :) tänker satsa på min kropp nu i år/sommar, ska försök nå mitt mål på -10kg till vintern o sen hålla mig där på en hälsosam vikt med en okej tränad kropp :) ska iaf upp till gymmet imorrn innan jobbet o betala medlemsavgift o köpa ett kort, yepp yepp!

Överväger starkt att testa ngn form av shake under sommaren som man kan byta ut en eller flera måltider till. En kompis pappa säljer en som kallas herbalife o funderar på att prova just den. När jag är ledig o klarar att inte äta massa lagad mat kan jag byta ut alla 3 målen o under sommaren brukar jag alltid äta mindre så är nog en bra tid på året att testa. O den shaken går att kombinera med vanliga mål mat utan problem o samtidigt tror jag att jag skulle spara lite pengar på det då jag titt som tätt får gå o köpa mat på jobbet då jag inte hunnit laga matlådor o då kostar d 30-70kr o en shake ligger på 10-20kr beroende på vad man blandar pulvret i. Så allt talar iaf för att prova, ge det en chans under våren/sommaren då jag aldrig tidigare provat något sånt.

Ne dags o slänga ner skor o tröja till städet o åka mot jobbet! :) Ha en fin dag!

Inga kommentarer: