söndag 13 december 2009

- weekend

Hejs nu ska jag äntligen berätta vad som har hänt sedan sist ^^ Som sagt så var torsdagen stressig och avslutades med en mycket trevlig kväll hos Moa! MP2 är BÄST! Bilder finns på facebook, fotade ju inga med min kamera vi körde med Angelicas istället. På fredagen blev det ingen skola för min del hade ont så jag knappt kunde röra på mig på hela dagen så då hände det inte direkt mycket i fredagskväll skjutsade älskling mig till Kållandsö för på lördagen var han i skogen med sin granne och jag var i stan och shoppade med mor och far och på kvällen åt vi pannkakor hemma tillsammans, mums! Lördagskvällen/natten tillbringades i stan med massa underbara vänner, först tjöta vi en stund med Järpåsfolket och lite andra och sen hamna vi med Grim, Cicci, Totte, Nathalie, Täng, Evelina, en enormt fjortisfull Hermann och många fler, kollade på (bil)luciatåg, mycket påhittigt! och sedan skedde ett mycket roligt tjaffs på torget en rejält fullt kvinna i 30-40 års åldern kom fram och började gapa om att vi störde henne när hon skulle sova och att hon faktiskt var turist och handlade i våra affärer, vi stog ju för fan still med avstängda bilar och tjötade det var la snarare de som åkte runt torget o tuta o gasa hon borde vart arg på men vafan om man bor/hyr hotellrum i centrum får man acceptera vad centrum innebär, that's it!

Idag blev det sovmorgon och i eftermiddag julbord på Kinnekullegården mycket trevligt och ikväll har vi varit hemma hos älskling och slagit in julklappar nu ska jag snart sova för imorgon är det skola som gäller och mediemust hela dagen (vi är grupper blandade med 1or, 2or och 3or och ska pynta julgranar i olika stilar vi har fått rocktema) hoppas jag orkar bara tur att det inte är massa teoriarbete för jag är på väg att bli sjuk har migrän, mer ont än vanligt, ont i halsen och lite feber så nu blir det en stor kopp te men honung och sedan sängen. Innan jag går ska ni få se kläderna jag köpte i lördags, julklapparna nämner jag inte här, folk kan ju se ;) hehe Mamma köpte sig även en egen julklapp en Canon EOS 500D hennes gamla digitalkamera är utsliten och då kanske ni undrar varför hon inte köpte t e x en 1000D men det är för att hon gillar att filma typ på kalas och liknande, är bra sugen på att sno hennes kamera lite ibland fast det är ju inte så stor skillnad på 400 och 500 förutom filmfunktionen men det är ju gött att ha en kamera i varje hushåll :P jag fick mig ett litet fast 50mm objektiv när mamma köpte sin kamera och så ska hon få ett av mina zoomobjektiv (lite byteshandel sådär) ni får veta mer längre fram är inte så pigg på att skriva just nu tyvärr... men här kommer min shopping!- Tjock & Go tattoinspireradtröja (köpt av en handlare på torget) 250kr (399 kr från början men han prutade ner sig själv, askul var det, haha )
(blir mys att ha i vinter och på mina fotopromenader på lovet som jag ser fram emot!)
- Linne från JC 179kr
- Stickad tröjja/klänning från HM 199kr
(jag har ju redan en svart och gillar den värkligen så fick bli en till i samma modell)
- Skjorta 399kr från JC (20%)
(egentligen en killmodell men vill ha en slapp och gó att ha över linnen)

- Tubbtoppsklänning från JC 299kr
- Tubtop med nitar från JC 199kr
- Leggings med nitar från JC249kr

Nu undrar ni kanske vart fan jag fick alla pengar ifrån men lite har jag sedan jag fyllde år och sen betalade mina underbara föräldrar endel :)

2 kommentarer:

linn sa...

snyggt linne!jag tog dom skorna du tyckte;)

saharas sa...

Skitsnygga saker! :)