torsdag 17 december 2009

- fullt upp!

Godmorgon! Har precis käkat lite frukost och ska gå till bussen om typ en halvtimma, 2 graflektioner som väntar i skolan och efter det hämtar mamma mig så ska vi hämta mina kamera och stativet och så ska jag slänga på mig ett par leggings under jeansen och ett par sockar till för ikväll efter 5 är det "nattfoto" med klassen i Lisch som gäller! Ska bli kul, men vi kommer förfrysa (Y) Halv 3 alltså innan fotograferingen ska jag på massage och efter det käka något med pappsen. Om vi inte fotar så länge kanske det blir en sväng till skyttet men tror faktiskt inte jag kommer hinna det, blev ju klar med loggan till klubben igår och så fick jag även inbjudan till Trollpuffen men pappa kanske kan åka ner med papprena och lämna dem där åt mig medans jag fotar för han ska skjutsa mig tillbaks till Skara sen med antagligen...om inte Erik har slutat för då kan jag ta bussen så får han hämta mig på station...Vad ska ni göra ikväll??

Fan nu höll jag ju på att glömma det igen, advetnskalendern! Idag var det en lipgloss i fast jag har redan typ 5 st för dom skickar ofta med det i necessärer om man handlar för över en viss summa och sådär och eftersom jag inte använder lipgloss dagligen går det inte åt så mycket, nu på vintern kör jag med lypsyl och på sommaren tar jag bara lite ibland så som sagt jag har snart ett livsförråd med lipgloss ^^ haha!

Ha det gött idag & hoppas att ni kan sitta inne och mysa ikväll med tanke på att det är minus 10 ute, bara MP2G som är korkade och har bokat nattfotografering i det här vädret antar jag :P

Inga kommentarer: