måndag 12 oktober 2009

- update!

Tänkte mest meddela att mitt liv är jäkligt ointressant så därför skriver jag inte så värst mycket =) hehe Har vart i skolan idag och efter det var jag och tränade och tog sprutan sen har jag övnings kört lite i min lilla Bubbla :) miiihi ^^ Imorgon blir det skola, kanske skytte men tror inte det behöver plugga psykologi, matte och engelska så.

På onsdag är det nätverksträff i Götene för skyttar, ledare och ungdomsledare, vi ska käka, dela ut priser och bowla! Kulkul, kameran åker med så kanske att det dyker upp en gäng bilder eller så ;) På torsdag fyller jag år! Jag ska till Skolan, sen akupunktur sen hem och käka till moussetårta med familjen och sen skytte! Fullspäckad dag! På fredag är det skola och sen släkt kalajs! Så nu vet ni vad jag har för mig ;) Hoppas helgen blir kul! :) Kösshääj'

1 kommentar:

Heyli sa...

självklart svarar jag :) den heter methodraine detox och finns att köpa i hälsokostaffärer, kostar ca 250 kr och räcker de 20 dagar man ska dricka den. jag körde en för ett halvår sen också och jag tyckte faktiskt de hjälpte, om inte annat tog det bort mitt colasug, i alla fall under tiden jag drack detoxen :) och de smakar faktikst gott också, finns äppelsmak som jag har och.. persika tror jag de är. här kan du se en bild på hur förpackningen ser ut :)