lördag 24 oktober 2009

Kallas det här lov? :O

Ja just nu undrar jag om det här så kallade höstlovet verkligen är ett lov? :S

Är fullbokad + massor att plugga på måndag ska jag klippa mig kvar i 12 sen direkt efter ska jag och Elin på möte på KSS som handlar om att byta till vuxenläkare! :) Vi är ju som gamla tanter åker på möte på sjukhuset ihop, haha!! Men vi vet vad vi är vi är "små en starka" =) you and me [v] efter mötet blir det lisch för min del för på tisdag ska jag ta min vanliga spruta sen ska jag till tandhygienisten och efter det är jag ledare på skyttet och sen blir nog natten på öna för på onsdag är det sjukgymnastik och akupunktur som gäller.

Jag har också räknat ut att tisdag och onsdag kommer göra mig tjock för jag har saker på både förmiddagen och eftermiddagen då så jag måste äta i stan....jag vill gå ner i vikt! NU NU NU! Jag hatar min kropp just nu mina lår och magen och ja usch....jag väger ju för fan 67 kg. Träningen har fått mig att gå upp i vikt för fettet är kvar men jag har fått muskler innanför vilket gör mig ännu större :( suck, jag trivs inte!

På torsdag och fredag har jag inga bokade tider men då blir det plugga hela dagarna likaså på lördag och söndag :( fan asså om jag inte hinner med allt och det vet jag att jag inte kommer att göra :( pissskithelvetesfanskap!

Så nu har jag klagat tillräckligt hade i alla fall en trevlig kväll igår med älskling och att fölk i stan! Emelie som blir full på några sekunder kändes det som och som skriker "det är bra Erik, gasa då för helvete, gasa, gasa, gasa!" typ och Albin som ramlar ner efter att ha klättrat upp i ett stuprör och allt annat trevligt folk som Totte och Hjula mfl! :) Får ju inte glömma o säga att det var race igår igen, mycket trevligt! De körde länge utan några poliser som avbröt! :) Helvete vad vissa bilar går :O Men nu ska jag börja plugga, älskling jobbar idag hur länge vet han inte än, as usual! Ha ett gött lov ni som nu får ett LOV! =) Om ni vill ses på lovet kan ni ju skicka ett sms eller två, hoppas jag hinner ;) tror inte jag gör det tyvärr men man kan ju alltid försöka... kösshäj'

Inga kommentarer: