torsdag 29 oktober 2009

- det går mot sitt slut

Börjar känna att lovet går mot sitt slut och vissat har jag gjort endel men inte en tiondel av det jag måste hinna få gjort... Igår var det möte med sjukgymnasten på förmiddagen och köp av vinterjacka (bild längre ner i inlägget), sen lunch på Läckögrillen, handla mat, hem till mormor och tjöta skit för att fördriva tid och sen åkte vi ner för att gå på akupunktur men när vi kom dit var det helt dött ingen den är och dörren var låst så vi fick åka hem istället... lämnade ett meddelande till dem på telefonen och de ringde upp förut idag och det har blivit fel med bokningarna enligt dem var det imorgon men på lappen jag fick av dem stod det igår... rörigt! Igår kväll bakade jag äppelkaka och sen kom älskling ut och fikade och tog med mig till Skara.

Idag har jag sovit lite, kollat på filmen Djävuel bär Prada och har precis nu svarat på frågor om den och mode och media (ett skolarbete) har lite kvar som jag ska ta tag i när jag säger hejdå här! Efter att det är klart blir det nog till att äta något och sen städa lite, det är tydligen ett vattenläcka på Valhall har så ingen vatten eller jo till och från men det är brungrumsigt och inte särskilt fräscht att använda så hoppas det är bättre ikväll när vi ska laga mat och duscha annars får det bli Lidköping en sväng! ;)

Nu ska ni få se veckans inköp! ( de ni inte sett)Skjorta från JC 349kr (skjortan finns i två färger till på JC)
Vinterjacka Sunshine från MQ 1499kr


Tillbaks till skolarbetet nu, har mer arbete att göra som också ska vara klart till på måndag :8 inte bra när det värker i hela kroppen och man har migrän suck :( Ha de gött! Pusshej

Inga kommentarer: