onsdag 16 september 2009

- up side down

Hejhej idag är allt totalt skit men ändå riktigt bra, det gör ont som fan men på något sätt orkar jag, jag är trött som fan men ändå på helt okej humör. Det är konstigt men det känns bra! =) Skola idag morgonen började mer resurstid som ägnades åt att hjälpa Elica med hennes arbete i Expo sen hade vi engelska, inte roligaste på dagen men jag överlevde och efter det var det mat, blev fan sur man fick max en fiskbit, blev ja mätt på det? NEJ! & man orkar ju inte gå o ställe sig i en kö på 30 personer för att få en sketen liten bete till...fyfan om man nu vill ha 2 bitar ska man la få det? Ska man inte få äta sig mätt när maten väl är ätbar? Idioter! Efter maten hade vi foto skulle fota i motljus men så fort Berit nämnde detta gick solen i moln, det går ju att fota i motljus då med men man får ju inte lika coola effekter och jag har jäkligt ont i mina höfter idag så jag håll mig på skolans område och fotade lite fick 3 bilder jag blev rätt nöjd med ändå så det fick duga, redigerade dem så de fick lite mer känsla gjorde två lite mer dramatiska och en varm och höstig, det är höst! Jag fyller år på hösten, närmare bestämt mitt i älgjakten, den 15 oktober den är ju bara en månad - 1 dag kvar dit nu ju ;) hehe

Vad önskar man sig i present då, grejer till kameran, ny väska och nya stövlar stör högst på listan :) fast man kan ju säga att jag redan har fått mina presenter av mamma och pappa en ny dator, ny mobil och 3 par jeans :)

Efter fotolektionen idag var det gympa gjorde mina övningar och sen försökte man ju förstå sig på en uppgift Angelica & Sofie hade fått, klurigt det där ;) hehe Sen sluta man tog bussen hem och vad har jag gjort efter det, ätit majskolvar, kikat på Top model och skrivit min psykologiläxa 3,5 sida på datorn resulterade det, psykologi är bra att kunna men svårt att förstå, men väldigt intressant så jag gillar't, önskar bara att någon kunde förklara vissa saker och att vi kunde gå djupare in på ämnena vi diskuterar men det kommer väl, för väll hoppas man hinner med psykologi B med men det för ju bli i 3an i sådana fall. Snart slutar nog älskling då ska vi handla lite och sen blir det nog en rätt slö kväll tror jag han har ju jobbat hela dagen så.

Ha en bra kväll alla! Pusstjah'


Saknar min Lexie <3

Inga kommentarer: