lördag 29 augusti 2009

- du får alltid ut något av saker som händer

Hejhopp, igår när jag skrev väntade jag ju på Angelica & Sofie och strax därefter kom dom så och då cyklade vi bort till Victoria och delad på en kebabpizza, när vi hade ätit upp kom världens regnskur så vi väntade tills det avtog lite innan vi cyklade hem, det var nog den snabbaste ochblötaste cykeltur jag har varit med om, fast lite kul var det ju också =) hehe När vi kom hem fick jag föna håret för det var verkligen pissesurt, vi gjorde oss i ordnoing och Elica laddade ner spotify till mig =) Hoppas det kommer funka på min användare nu bara var tvungen att installera den på administratör (om ni undrar varför jag inte vet om det funkar är det för att jag just nu använder Eriks dator för facebook spelet farmville fungerar inte på min, det är något fel på flashen och javan och den skiten, ska försöka titta på det någon dag. När vi var klara cyklade vi hem till Sofie för att lämna cyklarna där och sedan gå till station för att ta bussen till Skövde, när vi kom dit regnade det rätt kraftigt så vi gick in på commerce en sväng, kollade dock inte så seriöst i affärerna vi gick mest in för att slippa regnet fast efter en stund fällde vi upp parplyen och gick ut. Det var mycket folk i Skövde trots vädret, vi träffade Tirre, Basse & Alex, massa av Sofies kompisar från Tidaholm och en del kompisar till mig var också där bla Tova, Julia & Annika =) Vi försökte hålla humöret uppe hela kvällen fast det regnade och kvällen blev helt okej fast vi åkte hem relativit tidigt för vi var blöta och frös och Angelica och Sofie skulle ju till Skövde idag igen med Angelicas mamma så, kan hända att jag ska dit nästa helg och shoppa med mamma, behöver nya jeans och en tröja och underkläder, får se när vi hinner bara det är så mycket hela tiden nu, kan inte förstå varför riktigt men så äre i alla fall ;) hehe

Idag gick jag upp vid halv 9 för Erik började jobbet 9, sa hejdå till han och pt lite frukost framför tv'en resten av tiden fram till nu har jag ägnat mig åt att diska, stryka, plocka i ordning och nu ska jag börja packa lite för pappa kommer och hämtar mig klockan 1 ungefär, innan vi åker ska vi sätta upp en klädhängare, kommer bilder senare kanske på söndag. =) På vägen hem sen ska vi åka öfrbi ÖB behöver köpa bomullsrondeller och tops och det är billigare på ÖB fast det är samma märke som på t ex Ica och Coop (Y) Men nu får jag nog sätta fart om jag ska vara klar tills pappa dyker upp. Satte nyss upp luggen ocbh blev då återigen påmind om att jag har en utväxt som inte är direkt vacker, har för mig att jag har en toning kvar hemma, om jag har det ska jag nog försöka få mamma att hjälpa mig att lägga i den idag eller imorgon.

Har tänkt på det att för vissa är det ju helt normalt att åka hem på helgerna (från sina studentlägenheter) och vissa tycker de som åker hem är jätte konstiga. Men det beror ju på vart man har sina vänner, intressen och vart man själv tycker är ens hem. Jag trivs bra på båda ställena men jag är en rätt självständig person så nu när jag är van vid att bo själv (med Erik ibland då) så blir det lite jobbigt att åka hem fast samtidigt är det jätte skönt att komma hem med, att kunna gå ut i naturen och att slippa göra sig i ordning utan bara kunna gå ut som man är och jag giller även det här med att gå ut och greja hemma t ex rödfärga ladugården och liknande, sådant som jag ägnade min sommar åt ;) hehe Jag stannar på Kållandsö inatt men kommer tillbaks till Skara någon gång imorgon eftermiddag/kväll.

- Vart känner ni att era hem är?
- Vill ni bo själva och sköta allt som ett eget hushåll innebär eller vill ni hella dela sysslorna med mamma, pappa och syskon? =)

Ni får gärna svara, är lite nyfiken på vad ni tycker, motivera gärna era svar också =)
Ha en trevlig helg alla! Det ska jag försöka ha, fast ska göra en mindre trevlig grej i helgen med, antagligen idag, begrava Lexie (hennes aska iaf) antagligen begraver vi henne bredivd Stella vår hund i hade innan henne. Hon är begravd vid en buske vid dammen för hon låg ofta där, Lexie har ju varit en hund som oftast legat på trappen eller nere vid garaget och det är lite svåra och opassande ställe att begrava henne på...så antagligen blir det vid dammen, det blir nog bra tror jag :) Kommer aldrig kunna glömma min vovve saknar henne något otrogligt och varje gång jag kommer hem till Kållandsö nu så känns det så tomt, ingen som kommer och möter en när man öppnar bil dörren, inga glädjetjut och ingen som nosar en i knävecken när man ska ta av sig skorna :( Saknar dig Lexie [v] Nu ska jag gå pusshej

Inga kommentarer: