torsdag 20 augusti 2009

- building it up

Jag lever för att tillslut få ett bra liv men fyfan vilket helvete det är att ta sig dit ibland, men det är väll bara att fortsätta kämpa på fast man ibland bara vill lägga sig ner och dö, men sånt är livet!

Första dagen i skolan idag och den var tråkigare än jag hade tänkt mig, det där med lekar är inte riktigt min grej och inte gå runt på "tipspromenad" liknande grejer heller, jag vet inte varför men jag har aldrig varit den där typen som har lekt runt inte ens för flera år sedan, när andra lekte affär och plockade plast pengar fram och tillbaks satt jag och skrev ner allt och räknade plus och minus på det som såldes och köptes :P När alla gjorde saker för skojs skull gick jag istället in för det som var seriöst och försökte bli bättre på det och det oseriösa jag jag själva fan i, jag kanske är tråkig jag vet inte... så länge det inte ska lekas är jag nog rätt kul att umgås med men så fort ordet lek når mitt öra så vänder allt, leka nej fyfan! Alla säger att man ska ha kul och skratta och det har jag också men på andra sätt man behöver ju inte leka för att ha kul.

Men som sagt skolan var det, första dagen...hmm tja vad ska man säga för mycket lek, inget pris att kämpa för i slutändan ändå (40kr i kafet, jag ska ju ändå inte äta godis och sånt nu och bananer och annan frukt tar jag med mig hemifrån) Vi byggde fula, barnsliga frigolit barkbåtar med, men vi får väll se det positivt den flöt ju iaf (Y) hahahahahahhahahahaha! Efter skolan blev det cykel hem till Sofie bakade äppelpaj med henne och Frida och Elica kollade på för hon fyller år idag, logiskt va? ;) hihi det blev rätt gott har ju inte ätit det på hela sommaren ju :O heeeemskt dåligt av mig...men nu blir det höst och äpplena hemma mognar då blir det mer av den varan vill jag lova! Efter pajen blev det dator och lite tjöt sen cyklade jag hem (för typ en timme sen) just nu chattar jag lite med Bine en av mina bästa vänner, henne kan man lita på och har också precis pratat med mamma åker hem till öna på lördag någon gång för kusin Simon har 20 års kalas på lördag kväll och stannar till söndag för då har kusin Selma 2 års kalas :) Så kommer tbx till Skara sent på söndag kväll, så blire!


Sony Ericsson W508
Klicka här för info om telefonen

Nu ska jag plocka fram allt som ska med till skolan imorgon, massor med block (har ett till varje ämne för ordningens skull) och lite annat som också ska in i skåpet, sen ska jag käka, får se om jag duschar borde inte tvätta håret idag iaf gjorde ju det igår, men det är mycket spray i ''/ (blev aldrig nöjd i morse) Sen ska jag käka, kolla runt på nätet var mobilen jag ska köpa finns billigast, kolla på lite vidvinkelobjektiv och reflexskärmar (ska önska mig när jag fyller år om bara sådär 2 månader) och leta efter ett nytt tangentbord och mus för mitt gammla fungerar inte i denna nya datorn, suck! Har ni tips på bra och prisvärda vidvinkelobjektiv som passar Canon EOS 400D och en bar reflexskärm med många olika färger (guld, silver, vit, svart osv) tipsa mig gärna =)Relativit ny bild på mig,
bara 2 veckor gammal ;)

Ha en bra första skolvecka alla!
(även om den för de allra flesta blir kort)
Kösshääj' [v]

1 kommentar:

A home far away sa...

jättefin på bild är du.Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore