fredag 14 augusti 2009

- 6 dagar kvar/beskviken på mig själv

Hejhej nu är det bara 6 dagar kvar till skolan börjar och Angelica fyller 17!

Sommaren gick hur långsamt som helst i början jag hade så himla tråkigt men nu i slutet har jag kanske inte haft mycket roligare men ändå fullt upp att göra och då har jag i alla fall hållit alla tankar borta. Önskar jag hade tagit till vara på tiden i början lite bättre bara ''/ nu i slutet har jag kommit på så mycket saker som jag verkligen skulle ha gjort men nu hinner jag det inte och det är så himla tråkigt! Jag önskar att jag hade fotat mycket mer, lärt mig mer i Photoshop och Illustrator, motionerat mer (har ju tränat men utöver det).

Jag har faktiskt inte gått ner ett enda kilo i sommar men jag har fått mycket mer muskler så nu är byxorna svintajta på låren för jag har fått muskler, men fettet verkar vara kvar utanför...hoppas det tar en vändning snart så att fettet börjar försvinna! Nu i slutet på sommaren har jag ju också slutat att äta godis/chips och dragit ner på snabbmat och liknande för jag vill verkligen gå ner i vikt jag vill inte väga 66kg längre jag vill väga runt 55kg, det skulle nog vara en rätt så lagom vikt för mig tror jag för jag är ju ganska bred i kroppen.

Men nog pratat om att gå ner i vikt, det enda jag kan konstatera är att jag kunde nog ha satsat lite mer i sommar men nu har jag i alla fall köpt en cykel så nu ska jag försöka cykla till skolan när vädret tillåter och jag inte har allt för ont i höfterna! Gud vad jag längtar tills jag kan komma i jeansen jag hade i 8an, inte för att dom är snygga men för att det är ett bevis på att jag har gått ner i vikt!!!

Idag har jag städat, varit och handlat, städat lite till och duschat. Snart slutar Erik då ska vi nog åka till hans kollega som bor utanför Skara och klippa Erik för det är så jobbigt att göra det inne på toa här och det är så tråkigt att behöva städa om den sen för att det är fullt med små korta hårtstrån överallt!

Senare ikväll ska vi hem och äta jag ska äta fruksallad med vaniljvisp (handlade massa frukt på coop förut) och älskling ska äta upp resten av revbensspjällen och potatissalladen (åt det igår). Imorgon vet vi inte vad som händer än om älskling inte jobbar ska han få sovmorgon och sen ska vi till Lidköping och Kållandsö en sväng och bara ha en allmänt skön dag! Om han jobbar får mamma och pappa komma hit med grejerna jag måste ha åt mig men det vore skönt om han fick vara ledig en dag så man kunde umgås lite och kanske hinna med att köpa ett par nya skor och ett par nya jeans åt älskling, han har inte köpt några nya kläder sen han gick ner i vikt så hans byxor är förstora...hehe Men nu ska jag ta på mej och kolla lite på tv innan vi antagligen ska åka, ha det bra alla! Pusshej

Inga kommentarer: