onsdag 29 juli 2009

- Trollhättan

Hejsvejs idag började min dag med att jag vaknade vid 5, sov och var vaken till och från fram till halv 9 då jag gick upp och åt frukost i ren frustration över att jag inte kunnat sova ordentligt, sen börjad ejag göra mig i ordning i lung och ro för en dag i Trollhättan vid 12 hade våra stuggäster åkt så vi kunde fixa i ordning stugan för nya gäster så då gjorde pappa det och sen åkte vi iväg. Stannade på Tre Älgar och skulle äta och det var sista gången jag åt där, det brukar ju alltid var rätt okej mat där men idag fick vi först stå i kö 20 minuter det är väll okej mitt i lunchen sen fick vi vänta på maten i 30 minuter och när vi väl fick den så var den knappt färdiglagad, hur svårt är det att göra en hamburgare genomstekt?? Det är inte okej att vänta så länge för halvfärdig mat, usch! Aldrig mer!

Efter det åkte vi lite småsura iväg på Trollhättan och där startade vi med Goldmine, såg en hel del snyggt men det var inget vidare bra med storlekar där så vi gick vidare till Junkyard som även har en bra hemsida http://junkyard.se/ och kollade på sakerna jag har kollat ut på hemsidan. En del av sakerna var tyvärr slutsålda pga att de just nu rear ut allt för 50% för att göra en ny start med ny hemsida och allt men jag hittade ett par nya skor, tyvärr inga Etnies men ett bra rosa älskling blev det allt men ett par DC!


DC Pixie 4 Black / Crazy Pink 899kr -50%

Här kommer en bild på Nikita jeansen och Linnet jag köpte på Junkyard + tygväskan jag fick på köpet också + bild på Skinnvästen och linnet jag köpte på MQ på Överby senare på dagen!


Nikita Bluebird Dusk 1099kr -50%
Steve Schultz Sparrow & Cross Grey 199kr -50%
Skinnväst Mikaela Waist Coat Zoul 499kr
Linne Elin Medallion Strap SUNSHINE 199kr

Köpte också en top på JC & en på HM här kommer bild!


JC Rosavitrandig trekvartsärmad t-shirt 199kr
HM Trikå Fancy 99kr

Det sista jag köpte var en helt underbar tröja på Carlings, den är snygg i färgerna, brodyren på ryggen är bara så snygg och den är superskönt och sitter skitbra =D Love it!

Saints and Mortals Velouria 399kr

Det här var nog allt för mig idag ska gå och göra mig i ordning för kvällen och ta en banan och ett glasvatten sen ska älskling ringa mig och så ska vi prata lite om imorgon för imorgon ska pappsen köra mig till Skara (kanske att jag övningskör dit) ska vara där på dagen fixa CD med bilder till Eriks mor, far och syster, grejja med datorn lite och plocka i ordning på lite grejjer och antagligen gå och handla och slöa lite. Hoppas vädret är gött bara om jag ska gå och handla...Kan nog hända att jag stannar i Skara hela fredagen med om Erik jobbar men i helgen ska jag vara hemma och måla ladugården och greja! Men nu ska jag dra mig kommer nog upp lite bilder imorgon kanske från veteranbilsträffen vi var på idag efter shopping, vi var där och fotade lite och åt en räkmacka, träffen var nere vid slussarna i Trollhättan :) Neh usch vad trött jag är överallt, vi får höras mer imorgon! Pussnatti'

Inga kommentarer: