tisdag 9 juni 2009

- tisdag

Hejhej blev ingen skola idag har rejält ont och sov jätte dåligt inatt pga sprutan (kliandet) och så. I eftermiddag har jag varit i Lidköping och köpt skoplåster grejer och mat till torsdag med mamma, efter det var jag och älskling en stund med Hoffe och träffa hans mor och far lite med, alltid lika sköna ;)

Imorgon blir det klippning och student i Lidköping om man hittar någon mer som ska gå dit och kolla!? Men hur ska jag klippa mig??? Funderar på att klippa upp lite mer men spara så mycket av längden som möjligt, vad tkr ni? (aa' Kommentera :)

På torsdag är det mentorsdag i skolan och på kvällen är det paaarty med brudarna! På fredag är det skolavslutning och sen blir det nog grillning hemma och på kvällen kanske älskling ska hjälpa till på skolavslutningsdiscot för högstadiet så då hänger jag kanske med dit en sväng och sen blir det nog en tur på stan också! Någon som ska göra något kul på fredag? ;)

Nu ska jag lägga mig i soffan och slöa lite tror jag, kanske spela lite onlinespel med....jag är en neeeeeeerd! Men vi hörs!

Kommentera gärna om hur jag ska klippa mig och om det händer något kul på fredag? :) Hehe

Inga kommentarer: