tisdag 2 juni 2009

- tisdag

Hejhej känner att jag skriver lite väl sällan här och lite väl ointressanta texter med men det kommer nog bli bättre i sommar när jag får mer tid då ska jag fylla bloggen med poesi och foton :)

Skrev senast i fredags och vad har hänt sen dess? Hmm jo i fredags kväll åt vi som sagt hemma hos Erik och sen sov vi i Skara, i Lördags klippte Erik gräs hos sin farmor och hemma och jag misslyckades med pluggandet, vi var även och köpte en boxer till hans farmor och hjälpte henne att installera den. På kvällen firade vi morsdag hemma hos Erik för på söndagen skulle de ju jobba med köket hos hans syster. Vi åt grillat med hans föräldrar och syster med familj. På söndagen var Erik hos sin syster och jobbade och jag var på Kållandsö, pluggade lite, strök en jävla massa tvätt och var ute lite med vovven. Saknar henne när jag är i Skara :( På kvällen var vi på morsdagsfika hos mormor och sen åkte jag och Erik till Skara och handlade mat och sen var den dagen slut. Igår jobbade Erik, grässkörden har satt igång, nu börjar det bli sommar :) Jag plockade ordning och pluggade på förmiddagen och sen stekte jag pannkakor och eftermiddagen tillbringades med Sofie och Angelica, jag och Fii gick till apoteket men självklart har inte doktorn skickat några nya recept så jag kunde inte hämta ut någon medicin så mamma får ringa honom idag åt mig, efter det köpte vi glass och gick hem till Elica hos Tomas. Där gjorde vi typ ingenting och sen åkte vi och kollade på skor och Angelica köpte ett par supersnygga, gå i dem massor nu gumman så det inte blir jobbigt på skolavslutningen ;) Du kommer bli så fin i dom :* Efter det var vi lite till hos Tomas sen gick jag och Sofie hem till henne och gjorde typ ingenting och sen när jag konstaterade att Erik skulle jobba länga så gick jag hem, det var precis lagom vart att gå hem då med, jätte skönt var det! Pratade med mamma på vägen hem i telefon så det gick super fort att gå hem fast det egentligen tog 15 minuter fast det kändes som typ 5. Hehe När jag kom hem han jag ta in posten och sen kom älskling hem så då åt vi och duschade och sen blev det sängen.

Har inte sovit allt bra inatt, har haft för ont och har det än...känner egentligen inte alls för att gå till skolan men det är lika bra att hänga i nu det sista! Börjar ju först 10.40 idag och har bara 3 lektioner, men det är inga roliga ämnen tyvärr, vi ska ha samhäll, engelska och natur. Naturen är bäst men då ska vi antagligen ut och kolla på träd...hoppas vi inte ska gå långt ''/ Nu ska jag ta fram träningskläderna och sen är det dags att göra i ordning för att gå till bussen.

I eftermiddag blir det träning, sen hem och duscha och diska och lite sånt. Längtar till nästa vecka då är det sista skolveckan och på onsdag ska jag klippa mig och på torsdag är det paaaaarty med fd 9E:MNT här hos mig ska bli så kul! Längtar efter det bruuudar! :D Och på fredag är det avslutning och efter avslutningen i skolan så blir det antagligen pizza med älskling, fast de kan nog dröja ett tag det beror på när han slutar, det är ju rätt mycket att göra nu men grässkörd och allt. Men nu måste jag dra! Ha de bra!

Här kommer ett litet snabbt ihop slängt kollage på fd 9E:MNT

Inga kommentarer: