måndag 8 juni 2009

- måndag

Hejhopp idag har det varit skola hela dagen fast jag har inte alls varit pepp men men....har skit ont :'( Började med typ ingenting sen hade vi redovisning och det gick la sådär och sen hade vi 5 minuter lunch och sen aaaastråkig foto lektion och efter det naturprov i träd, fick 15 av 15 och hade betygssnack efter och pga träden och mvg provet innan och lite sånt, så höjde hon mig till MVG, wooho! :D Efter skolan var jag och tog spruta och det kliar som fan nu och allergipillret jag fick hjälper inte något alls...ajaj kommer sova dåligt i natt så det är tur att vi har sovmorgon. Efter sprutan åkte jag och mamma och shoppade lite.

Imorgon är det skola 10.40 till 13.25 sen Lidköping och sen hem till Skara igen. Ska bli en lugnt kväll imorgon behöver få vila och sova, ska lägga mig tidigt ikväll har jag tänkt. Men jah vet inte vad jag ska säga riktigt hoppas det kommer upp lite bilder som ska fotas på torsdag med tjejgänget och på avslutningsdagen med fina kläder på :)
På fredag efter avslutning ska jag nog också träffa min syssling Ida, hon ska kanske komma ut till Kållandsö. Ha de bra! Kösshääj'

Inga kommentarer: