måndag 15 juni 2009

livets alla orättvisor

Livet alla orättvisor är för stora, för många, för hårda!

It's so sad, but so true
Lovestories should end like they do,
especially not this,
NOT THIS!


Ni som förstår texten ni gör det, ni vet vilka det handlar om och jag är så ledsen för er två :( Jag har alltid levt med många av livets orättvisor tätt intill mig och idag stötte jag ihop med en hårdare än jag har gjort på länge, den kraschade rakt in i två av mina vänners liv.

Orättvisan handlar om känslor, om att inte ens vilja försöka, om att inte ge någon en chans, om att va allt för inne i sina gamla regler och lagar som aldrig ska ändras och som inte kan brytas minsta lilla.

Ni gav aldrig er själva chansen att se vem det var, vem det var hon, hon som ni heller aldrig vill se hur underbar hon är hade hittat. Ängeln hade hittat kärleken och ni ville inte se det, ni vill inte se det för ni vet inte, ni slöt era ögon och ni vill inte veta hur mycket ni sårar, hur hårt ni sårar.

Ni vill inte veta hur arga ni har fått mig och hur arga ni skulle kunna få många om de fick veta historien. Historien om min sårade ängel, du ska veta gumman att jag finns alltid hos dig, alltid! Livets orättvisor är inte på din eller vår sida men du vet att vi fixar det, tillsammans klarar vi det! Vet inte vad jag ska säga mer just nu, men jag skriver nog mer senare. Vill utveckla det här med orättvisor så ni får veta min syn på alla orättvisor som finns här i världen men nu får det räcka för ikväll. & det här inlägget tillägnas någon som är väldigt mycket älskad av mig, du vet vem du är gumman. [v] Godnatt'

It's so sad, but so true
Lovestories should end like they do,
especially not this,
NOT THIS!

Inga kommentarer: