onsdag 3 juni 2009

- irritation

Den där jävla comhem reklamen om Judit & Judit har gått oavbrutet på min tv i typ 40 minuter nu, så fort den är slut börjar den igen, jag kan inte byta kanal eller göra någonting, det hjälper inte att starta om modemet eller något, jag blir totalt galet hysterisk på det snart asså!Har vart en jääävla massa betyg i skolan idag började med betygssnack med Erica och jag kommer att få VG i mediekunskap om jag hade kommit in med 3 grejer lite tidigare och fått lite mer än G på två grejer så hade jag kunnat få MVG men det är bra kämpat med tanke på att jag haft 50% frånvaro ungefär...har jobbat allt hemma och de som har vart försenat var sen jag höll på o bytte mediciner och mådde ännu sämre än vad jag gör nu så det är förståeligt, så jag när nöjd, kan få MVG i den andra kursen vi har med henne som vi läser klart i tvåan om jag håller nivån på mina arbeten uppe (Y)


Sen fick jag MVG på naturprovet i ekologi :) Bara jag fixar trädprovet på måndag med :S det lär bli värre men jag får VG hur jag än gör i slutbetyg. Efter naturen hade vi medieproduktion alla gjorde klart arbeten men jag var klar. På lektionen hade vi även betygssnack med Marie, Gittan och Katharina, vi fick betyg i datakunskap och medieproduktion som är allt vi har gjort i grafen och allt pyssel typ...fick MVG i båda ämnena och Marie sa att jag har naturlig fallenhet för det här med data och Katharina sa att det inte märks på mina arbeten något alls att jag har jobbat mycket hemma för allt har varit bra och inne i tid. :D Stolt, jag har lyckats trots allt! Kommer även gå ut samhällen med ett G, gött att jag klara't!


Det blir tyvärr inget Nossebro idag för Erik börjar jobba 4 pga grässkörd men pappa hämtar mig efter jobbet så åker jag med till Kållandsö och sen ska vi till Levene och skjuta korthåll ikväll! :) Sista gången och än så länge ligger jag delad etta ihop med någon annan, som jag inte vet vem det är x) haha Men nu kommer pappsen snart så jag ska fixa i ordning för att åka. Älskling ska åka han med snart, undra när han kommer sluta ikväll/natt?? BTW så ville älsk bjuda på glass bara för att jag har varit så duktig men jag var hungrig så jag fick mat ist också köpte han en glass till sig bara :) Tack sötnos :* <3

Inga kommentarer: