torsdag 28 maj 2009

- torsdag

Jobbig dag, skit jobbig! Var hemma på morgonen under svenskan och engelskan sen åkte jag till skolan och var med på datakunskap och estetiskverksamhet för då redovisade vi Talang 2009, hoppas det gick bra...''/ Hade jätte ont och var nervös :S jag brukar inte bli nervös...mysko? Åkte hem innan gympan för mådde och mår totalt skit, i eftermiddag har jag sovit och slappat i soffan med min älskling som är sjuk...:( Hoppas han blir frisk snart (Y) Imorgon ska jag vara hemma från skolan och måste nog fixa morsdagpresent på eftermiddagen...undra vad? Har ingen anig faktiskt...svårt svårt. I helgen ska jag jobba på min tvprograms analys och sova och kanske städa lite och sen är det morsdag firande hemma, hos Erik och hos mormor med...blir endel...kommer känna mig supertjock efter åt... :( Men i somamr ska jag fan gå ner i vikt nu är det bestämt sjukgymnastik misnt en dag i veckan, vattengymastik minst 1 dag i veckan och sen ska jag städa på vandrarhemmet med :) och det är faktiskt rätt jobbigt efter ett tag. Ska försöka komma igång och gå ut o gå eller cykla med...hoppas jag kommer ha mindre ont efter sommarlovet så jag kan cykla till skolan på hösten, måste skaffa en skrotcykel jag kan ha i Skara bara :) Ingen idee att ha min fina här då blir den la bara snodd. Fan att man aldrig kan lite på folk!


Neh nu ska jag stoppa om min sjukling och sen försöka sova lite jag med...men ahr skit ont och då kan jag inte ligga stilla och då är det skit svråt att somna...mår illa av huvudvärken också och det gör det inte direkt bättre...suck Pallar inte med att må dåligt nu, fatta!? Gör mig friiiisk nu!


Har redigerat en bild lite ikväll, rätt nöjd! :) Fixade ögonfransar, lite på huden, färger och lite så där...dock inte snygga ögonfransar i stort format men som visningsbild och så där på olika ställen blir den nog bra :) Pussnatti'


Inga kommentarer: