fredag 1 maj 2009

- fredag

Hejhej nu har jag inte skrivit på 7 dagar igen, jag varken hinner eller orkar men här kommer i alla fall en liten update. I fredags skrev jag ju eng.uppsats, ingen aning hur det gick på kvällen var det grillat hos älskling och sen Skara. I lördags var Erik i Skövde och körde terrängjeep med Emil, jag var på kusins 18års kalas, det var en jobbig dag med hemsk huvudvärk och illamående. I söndags hände i särskilt mycket, i måndags var det skola och spruta och lite shopping som gällde, köpte 1 kjol och ett par piratbaggyjeans på VeroModa och ett par leggings och en kjol på GinaTricot.Tisdagen bestod skola med engelska grammtikprov som nog gick helt okej och efter skolan var det massage, onsdagen var det skola och sjukgymnastik.

Igår var det skola med nationella "speaking" och på kvällen var det grillparty hos Sofie! Angelica ska aldrig mer dricka det sa hon ca 10tusen gånger så nu vet vi det! :) hehe Kanske när hon blir gammal men inte nästa helg, inte nästa måndag och inte detta året ;) Hur länge kommer det hålla? Maten var god, potatissallad, grillspett och sallad :) Sen blev det kortspel, chilinötter och några cider! Idag vet jag inte vad som händer, funderar på att åka hem o prova min klänning om den passar ner Erik har slutat och ringa o kolla om man kan komma hem till Jessika med den och få hjälp och sy upp den någon dag :)

Antagligen slutar Erik rätt så snart och sen är han nog ledig resten av helgen, fast imorgon vill pappa ha hjälp att sätta upp hagstolpar, om det blir så ska jag också vara med, hjälpa till lite och va ute och kanske gå lite färg :) Nu ska jag försöka göra klart designen på min och Alicias TV-tablå och sen göra lite matte och kanske lite på favorit tv programmet och sådär :) Ska försöka fota till estet uppgiften idag och imorgon med :D Önska mig lycka till! (aa'

Neh nu ska jag sätta fart med alla måsten!
Ha en bra dag! =D Tjingeling ^^

1 kommentar:

Maria sa...

Tackar! :) länkade till dej från min sida, ha de! ;)