torsdag 23 april 2009

- torsdag

Hejhej nu har jag inte skrivit på ett tag igen har haft fullt upp. Jag har börjat med nya sprutor ska ta 1 spruta var fjortonde dag, väldigt skönt att jag inte ska ta den så ofta men fyfan vad ont den gjorde att ta, det kändes som att man trycket i kaktusar i varenda blodådra i hela benet (man tar den i benet precis som de andra sprutorna jag har haft) usch! Men jag kommer nog fortsätta att åka in och få hjälp att ta den för det tar emot att trycka i vätskan när de gör så helvetes ont :'(

Jag har också pluggat en hel del sen jag skrev sist men har fortfarande mycket plugg att göra. Vi har börjat med ett nytt stort TV arbete och jag ska satsa på det för ajg vill ha bra betyg och vi ska ju också göra slutarbetet i estet och jag har börjat skriva lite på den skriftliga delen och Helene sa att det var MVG kvalite på det jag har skrivit hittills, känns toppen! :D Så jag ska satsa hårt, jävligt hårt! (Y) Imorgon har vi naionelltprov, engelskauppsatsen känns inte sådär jätte kul med tanke på hur ont jag har och har haft de senaste dagarna för jag ska skriva den för hand och vi ska skriva i 90 minuter och jag brukar försöka utnyttja tiden så mycket jag kan och skriva och ändra och rätta så mycket jag bara kan, så det kommer nog bli rätt jobbigt men har köpt ne påse polly när jag var o handlade på coop efter skolan som jag ska ta med mig =) Lite extre energi sådär, hehe. Nästa vecka har vi också muntligtprov/förhör i natur (vi och vår miljö) och engelskagrammtikprov så jag vet vad jag kommer ägna min helg åt. Yeppyepp!

Igår var jag hemma från skolan för att jag hade ont, mamma hämtade mig klockan 2 för vi skulle på sjukgymnastik, cyklade lite först och sen gick Marie-Louise igenom ett nytt träningsschema jag ska göra på idrottslektionerna och vi ändrade också om min träningstid så jag har den på tisdagar för det blir för mycket på samma dag annars och gymnastikläraren vill att jag har med närvaro så att hon "ser mig mer". Efter träningen var vi inne med utslag jag har i munnen först ville dom inte ens ta prov men sen tog de en blodstatus som de skulle analysera och skicka till Skövde så jag får veta vad det är när vi får tag på min doktor i Skövde och han kan läsa av provet. Efter det var jag inne på Åhlens en snabbis och köpte ny foundation för min tog slut på morgonen och när det var klart åkte vi för att hämta mina nya glasögon. Super nöjd är jag med dem! De satt nästan perfekt från början så de böjde bara pytte lite bakom öronen på skalmen :) Kommer en bild på de nya bågarna här under! Det är märket Alain Mikli, det är franska handgjorde bågar i bomullsplast. Eftersom min syn inte hade ändrats mycket så kan jag fortfarande använda mitt gamla par också och det ärju bra för eftersom det är lite lila i det nya paret kan de vara bra med de gamla svart/vita paret om jag vill ha några andra starka färger på mig som inte passar så bra :)

Det var min update på livet det!
Här kommer bild på nya brillorna!
Kösshääj' Ha de gött i sommarvärmen! :D
Här kommer bilden ---->

Inga kommentarer: