tisdag 7 april 2009

- tisdag

Hej, förlåt att jag är dålig på att uppdatera men jag hinner och orkar inte. Om ni vill se en aktivare del av mig får ni kolla min bildagbok, 921015. Just nu är det påsklov, jag har varit sjuk i ungefär en vecka men börjar bli bättre nu, ingen feber i alla fall och halsen har också börjat lugna ner sig, sen är det bara snuvan kvar. :P hehe men den kan jag stå ut med, däremot feber fyfan, plus att när jag få feber får jag ännu mer ont i kroppen, hatar't. Igår var jag rätt oduktig och gjorde mest ingenting på hela dagen fast på eftermiddagen städade jag lite och gjorde jag klart alla tre radioanalyserna, så skönt att bli klar med dem och radiokanals faktan från Sydamerika gjorde jag i förrgår så det är också klart. Nu är det bara engelska, matte, foto och en klädetikett kvar!

Snart kommer älskling hem och äter, vårbruket har satt igång nu så han jobbar för fullt hos Mikael och FUB-skytte cirkeln är i full gång den med så han har att göra nu i alla fall, det är skönt det! Ikväll är det skytte avslutning och det skulle tydligen bli en jäkla massa priser från allt möjligt! :D Kul att våran lilla förening drar hem så mycket. Kan också meddela att jag tog silver i LJun i Skaraborgs finalen i år! 0,4poäng ifrån Guldet, lite surt men äsch va fan! Silver FFS! Hoppas alla kommer på avslutningen ikväll, det är mycket roligare om alla är där och kan ta emot sina priser och sådär!

Resten av lovet vet jag inte riktigt vad som händer, minst 2 dagar plugg till lär det väll bli och en dag med shopping och på tisdag ska jag till optikern för intyg till körkorts lämpet och syn koll för att kanske byta glas eller skaffa ny bågar :) Vore kul med nya men trivs så bra i dem jag har så jag är tveksam på att jag kan hitta några som passar lika bra på mig och lika snygga...det där med glasögon är en knepig grej. Nu ska jag gå o koka korv, de blir kokekorv i brö me mos idag! Man får faktiskt vara lite lättvindig ibland, jag ägnade ju över en timme till maten igår, det tar tid att göra stekt fläsk, löksås och potatisbullar...men gott vare!

Förresten glömde säga att jag var på KSS i fredags, ska nu sluta med cellgiftet IGEN och börja med några nya sprutor, ska ta dom hos Kerstin till en början iaf för de var tydligen litevärre än de andra svider lite mer och sådär :( men jag hoppas det går bra..Hoppas dom hjälper! Guud vad skönt det vore med lite mindre ont, just nu ligger min frånvaro i skolan på 50% på tok för mycket! Usch, visst jag har inte ens någon ig-varning men tänk va mycket lättare och bättre allt kunde gå om jag bara orkade att vara där. Jag missar så mycket på alla sätt och jag för fnatt på att vara hemma ensam hela dagarna i en trång lägenhet, visst man kan gå ut men gå ut i stan, njae? Isf bara för att shoppa men det är inget jag ägnar mig åt när jag är hemma och har ont...Ibland önskar jag så att jag bodde på landet, gå ut hur man vill, gå i nattlinne/ (för stor t-shirt) och hämta posten utan att någon bryr sig liksom, hur skönt är inte det? Att bara vara sig själv, det är så skönt! Visst jag älskar att va fin klädd och sminka mig och göra i ordning håret och så men inte när jag har ont...då fungerar det bara inte. Inte när man tappar mascaran 4 gånger innan man har fixat till ögonfransarna, det är jobbigt och FRUSTRERANDE! Hela mitt liv är frustrerande, det kanske ni förstår! Fattar ni alla hinder som reumatismen sätter upp för mig! Allt jag inte klarar, allt jag inte orkar göra enbart pga den! Jag hatar det! Men nog klagat för idag, nu ska jag fixa maten. Pusshej'

PS. det var skönt att få skriva av sig lite :P elr lite och lite hehe

Inga kommentarer: