fredag 24 april 2009

Snälla, ge er för helvete!

Först vill jag bara säga en sak som inte har med resten av inlägget att göra och det är att jag älskar min Erik över allt annat, du gör verkligen allt för mig och det är tack vare dig jag klarar av allt, du är min styrka, min kraft, mitt hopp och min lycka! Du är min ängel! Ingen kan någonsin förstå hur mycket du har gjort för mig, ingen någonsin! Du är min & jag är din - för evigt du & jag min älskade! Vi två, det är så det ska vara! Du & Jag [v] Puss jag älskar dig [v]

Här kommer det jag vill säga till er alla! -->


JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLA SJUKA IDEAL
OCH DAGENS JÄVLA IDIOT SAMHÄLLE!


Jag hatar verkligen hur vi ungdomar växer upp idag, hur vi behandlas och hur vi lär oss att vi ska behandla varandra och andra! Jag är så jävla trött på att ni går på allting och att ni är så jävla lättlurade, utseendefixerade och beroende av all jävla skit!

Visst det är klart ni ska göra er fina och vackra och söta och sexiga det kan vara en underbar känsla att göra sig så fin som bara går och känna hur självförtroendet växer men kasta inte de som inte orkar vara perfekta jämt i slaskhinken för det! Ställ inte de som inte är perfekta i ett hörn där ni inte ens kan gå i närheten! Sluta att inte prata med den som inte är riktigt lika bra som du! Alla gör så gått de kan och du kan inte döma om du inte känner personen!
Ge er nu för helvete!

Allt det ni håller på med är bara så jävla ytligt och dumt och ni förlorar bara på det i längden! Tänk efter vad det är ni håller på med och hur ni får andra att känna sig!?


Fuck you all goodnight I'll be just fine

Inga kommentarer: