lördag 18 april 2009

- lördag

Hejhej, jag har precis ätit lite frukost och ska börja med naturen snart och när den är klar ska jag börja på svenska uppsatsen om vänskap ordentligt, gjorde definitionen igår sen hann jag inte mer innan vi skulle åka. Det enda problemet är att jag har så jävla ont så jag fattar inte hur jag ska palla att skriva hela dagen, men det löser väll sig. Älskling jobbar idag han harvar för de ska så i helgen, antagligen kommer han hem och äter lunch för han har ju bara 10 minuter från jobbet så jag ska jag laga lite mat sen också.

Igår kväll efter att i ätit hos älskling var jag ute och fotade lite men det blev inte så mycket...några foton på solen och lite sådär. Efter att jag fotat klart dör så åkte vi ner till stan, träffade Erik och Niklas och tjötade lite drog vi fram till plattan en sväng där träffade vi b la Djup, Emelie, Wallroth, Arvid och Jonathan. Men ja vad ska man säga Johan han har en lösning på problemet, om man inte för traktorn te o köla så får man la sota ner näva istället ;) Han tog några kort på dutten igår med, men ja man ser ju vad det är iaf fast dom är inte super. Jag kan fota den nån dag när den är tvättad :)hehe Såg också min frisör och hennes dotter ihop med några i en något snygga rägercar igår :) Tänk om man kunde ha en sån asså, nån gång i livet ska ja det!

Men nu måste jag sätta fart om det ska bli något gjort idag, Har tänkt hinna med att städa lite också....jah de finns helt enkelt att göra som sagt.

Kösshääj' & Ha en trevlig helg


Här kommer att snabbt ihop kastat kollage från plattan, de va länge sen de verligen va fölk på den! De fina korten kanske kommer upp när de blivit redigerade och sådär. :)


Inga kommentarer: