torsdag 16 oktober 2008

today is today and tomorrow is a new day even if it's not a better day! But you can always hope so!

Många dagar är varandra lika men ingen dag är den samma som en annan dag.
Ibland känns det som att livet står still men det kan aldrig stå helt stilla.
Det är bara du som står stilla, inte livet!
Tänk på att du kan stanna, du kan stå still!
Men vad känar det till?
Då rusar världen ifrån dig och allt du ska ta ikapp.
Hur klarar du det?
Ingen människa kan ta ikapp alla? Det är en omöjlighet!

Idag har vart en rätt vanlig dag fast eftermiddagen har vart bra (om jag bara kunde tagit bort värken) Orka berätta om skolan mer än att vi har massor att göra och samhällsprov nästa vecka som jag inte läst något på än! Och det är jätte mkt om liberalism, socialism och politik (riksdag/regering) mm... hjälp mig någon?

Efter skolan träffade jag älskling vi åkte och bytte kjedan jag fick av han i present och nu är allt perfekt! Jag älskar dig Erik, det vet du! Sedan köpta vi en stor strips och en cocacola på Läckögrillen och åkte hem till mig. Väl hemma pluggade jag svenska medans Erik fick hjälp av Robert (grannen) att byta kammrem så nu ska generatoremmen också bytas den var dålig såg Robert... Sedan kikade jag o älskling lite på nätet och sen drog vi till skytte en sväng och träffa Karro, Bine och Linnea mfl. :) Vid halv 8 åkte vi hemmåt tjöta lite med mamma och pappa och åt lite och sötnos hjälpte mig med sprutan också. tack! :)

Nu har älskling åkt och jag ska gå och lägga mig. Imorrn blir det skola och vid 6 ska jag ha släktkalas. Lördag blir det plugg och lägenhetsstäd och söndag blir det nog samma som lördag. Kanske flyttar på söndag om jag har jätte tur! Håll tummarna för mig, please? Annars får jag flytta nästa helg..får se vilket det blir. Nu ska jag dra mig mot sängen. Nattinatti ^^

Mitt liv låter riktigt okej om man tar bort all värk eller hur?
Ta bort värk och stressan och deppigheten som det gör?
Då blir ju allt toppen! :)
Då kanske jag skulle orka träna lite och gå ner lite i vikt och komma i skytte jackan igen.
Ska kanske köpa ne ny så att jag kan skjuta lite mne det känns ändå inte värt det om jag kommer ha för ont fö ratt orka skjuta.
Men jag hoppas att reumatismen blir bättre! På höstlovet bröjar jag med sjukgymnastik igen. Jag ska också klippa, färga och slinga på höstlovet! Gött :)

Nu måste jag gå har dö ont i armen och händerna ska inte sitta här mer måste orka skolan imorrn. Pusshej

Inga kommentarer: